Vill du sommarjobba som Adeccos koncernchef?

Är du student och på jakt efter sommarjobb? Adecco upprepar fjolårets succé och söker återigen en vikarierande koncernchef. Under augusti övertar vinnaren ett stort ansvar men också koncernchefens månadslön på 100 000 kr.

Har du vad som krävs för att fylla koncernchefsstolen på Adecco i sommar? För att ta reda på det ska du börja med att göra testet på www.adeccokoncernchef.se Här sätts dina ledaregenskaper på prov, liksom förmåga att tänka kritiskt och strategiskt.

Förutom den attraktiva koncernchefslönen på 100 000 kr kommer den vinnande kandidaten att få 6 månaders mentorskap med Adeccos ordinarie VD, Per-Arne Gulbrandsen. Dessutom får vinnaren behålla den röda koncernchefsstolen från Eames (värde ca 40 000 kr).
 
Förra året vann Per Östman, en då 27-årig civilingenjörsstudent i Linköping. Idag arbetar han som managementkonsult och har stor nytta av sommarjobbserfarenheten när han möter olika ledningsgrupper. Se en video där Per berättar mer om jobbet som koncernchefsvikarie här.
 
Under månaden som koncernchef och VD för Adecco får du som student fatta egna beslut och leda företaget, men självklart kommer ordinarie VD eller andra medlemmar av företagsledningen att finnas med som stöd.

Koncernchefskampanjen löper från den 1 till den 31 mars och är öppen för studenter och unga akademiker. Kandidater med alla typer av studieinriktning är välkomna att söka.
 
Urvalsprocessen sker sedan enligt Adeccos kvalitetssäkrade metoder och avslutas med ett Assessment Center där tio finalister gör upp om det prestigefyllda sommarjobbet. Vid finalen kommer även speciellt utvalda kunder och partners till Adecco att närvaro vilket ger dig ytterligare möjlighet att knyta viktiga professionella kontakter för framtiden.

Sök jobbet senast den 31 mars.

Sommarjobb och säsongsjobb

Här hittar du fler artiklar som berör ämnet Sommarjobb och säsongsjobb

3 personer berättar: Det här är det bästa med att säsongsarbeta

3 personer berättar: Det här är det bästa med att säsongsarbeta

Att kunna kombinera jobb med plugg eller jobb med nöje är en dröm för många. Såhär har tre personer löst det.

Så skriver du ett säljande cv för sommarjobbet

Så skriver du ett säljande cv för sommarjobbet

Sandra Kiesbye är supervisor på McDonalds i Västerås och har lång erfarenhet av att rekrytera sommarjobbare. Här är hennes bästa tips.

Så fixar du sommarjobbet

Så fixar du sommarjobbet

Nu är det hög tid att söka sommarjobb. Men var finns de? Och vad är viktigt att tänka på? Här är sju tips från Linus Zackrisson som skrivit...

Fler jobb att söka i sommar än förra året

Fler jobb att söka i sommar än förra året

Nu är det hög tid att ordna sommarjobbet. I år finns det 1 400 fler jobb att söka än i fjol, enligt Arbetsförmedlingen.

Fler artiklar inom Sommarjobb och säsongsjobb