Imponera på familjen genom att bjuda på Veckans matlåda av Henrik Dahlin på Sveriges kockar.
Imponera på familjen genom att bjuda på Veckans matlåda av Henrik Dahlin på Sveriges kockar.
Foto: Sveriges kockar/Montage

Veckans matlåda: Fiskfärsbiffar med potatis- och broccolisallad och skaldjurssås

Den här veckan bjuder Henrik Dahlin från Sveriges kockar på en fiskrätt i Veckans matlåda. En av huvudingredienserna är broccoli, en grönsak som kocken själv gillar att använda på grund av att den är sprängfylld av nyttigheter. 
– Broccoli är en av våra mest näringsrika grönsaker och är bland annat rik på antioxidanten lutein, säger Henrik Dahlin. 

Hälsa

Här hittar du fler artiklar som berör ämnet Hälsa

Veckans matlåda: Fattoush med stekta kikärtor

Veckans matlåda: Fattoush med stekta kikärtor

Den här veckan bjuder Henrik Dahlin från Sveriges kockar på en libanesisk rätt bestående av en syrlig sallad med rostat pitabröd.

Veckans matlåda: Lammracks med ljummen sallad och örtsmör

Veckans matlåda: Lammracks med ljummen sallad och örtsmör

Den här veckan kan matlådan kännas betydligt lyxigare om du provar Ana Cruz-Prados recept på lammracks. Hon lovar att det inte är så svårt som du tror.

Veckans matlåda: Mustig rödbetssoppa med vitlök och persilja

Veckans matlåda: Mustig rödbetssoppa med vitlök och persilja

Henrik Dahlin från Sveriges kockar levererar ett lättlagat recept på vegetarisk borsjtj – en rysk soppa gjord på rödbetor.

Veckans matlåda: Rädda jobblunchen med kvällens grillrester

Veckans matlåda: Rädda jobblunchen med kvällens grillrester

Ana Cruz-Prado från Sveriges kockar lär dig hur du gör en grym marinad och lyckas grilla köttet till perfektion.

Fler artiklar inom Hälsa