Enligt Henrik Dahlin är en fattoush perfekt att slänga ihop i matlådan eftersom den är så lättlagad.
Enligt Henrik Dahlin är en fattoush perfekt att slänga ihop i matlådan eftersom den är så lättlagad.
Foto: Emelie Lager/Sveriges kockar

Veckans matlåda: Fattoush med stekta kikärtor

Veckans matlåda ger dig varje måndag ett nytt förslag på vad du kan fylla dina luncher på jobbet med. Du kan räkna med att recepten alltid är lättlagade och enkla att slänga i en matlåda, allt för att du ska kunna skippa att äta de där onödiga uteluncherna varje dag. Henrik Dahlin från Sveriges kockar står för veckans libanesiska recept med kikärtor. 

Hälsa

Här hittar du fler artiklar som berör ämnet Hälsa

Veckans matlåda: Tacos med ceviche och avokadokräm

Veckans matlåda: Tacos med ceviche och avokadokräm

Vem sa att tacos bara hör till fredagsmyset? Tacos är även perfekt att ha med i matlådan på jobbet, enligt Ana-Cruz Prado från Sveriges kockar.

Veckans matlåda: Mustig rödbetssoppa med vitlök och persilja

Veckans matlåda: Mustig rödbetssoppa med vitlök och persilja

Henrik Dahlin från Sveriges kockar levererar ett lättlagat recept på vegetarisk borsjtj – en rysk soppa gjord på rödbetor.

Veckans matlåda: Lammracks med ljummen sallad och örtsmör

Veckans matlåda: Lammracks med ljummen sallad och örtsmör

Den här veckan kan matlådan kännas betydligt lyxigare om du provar Ana Cruz-Prados recept på lammracks. Hon lovar att det inte är så svårt som du tror.

Veckans matlåda: Rädda jobblunchen med kvällens grillrester

Veckans matlåda: Rädda jobblunchen med kvällens grillrester

Ana Cruz-Prado från Sveriges kockar lär dig hur du gör en grym marinad och lyckas grilla köttet till perfektion.

Fler artiklar inom Hälsa