Fira sommaren med en god grillbit i matlådan. Ana Cruz-Prados tips gör dig till en grillmästare!
Fira sommaren med en god grillbit i matlådan. Ana Cruz-Prados tips gör dig till en grillmästare!
Foto: Emelie Lager/Sveriges kockar

Veckans matlåda: Rädda jobblunchen med kvällens grillrester

Sommarens varmare väder gör det möjligt för grillen att åka fram under allt fler kvällar. Den här veckan lär Ana Cruz-Prado från Sveriges kockar ut sina bästa grilltips som du kan ha nytta av både till middag och matlådan dagen efter. Veckans recept innehåller flankstek och om du lär dig att marinera och tillaga köttet rätt menar Ana Cruz-Prado att det håller sig fräscht även till jobbluncherna. 

Hälsa

Här hittar du fler artiklar som berör ämnet Hälsa

Veckans matlåda: Fattoush med stekta kikärtor

Veckans matlåda: Fattoush med stekta kikärtor

Den här veckan bjuder Henrik Dahlin från Sveriges kockar på en libanesisk rätt bestående av en syrlig sallad med rostat pitabröd.

Veckans matlåda: Lammracks med ljummen sallad och örtsmör

Veckans matlåda: Lammracks med ljummen sallad och örtsmör

Den här veckan kan matlådan kännas betydligt lyxigare om du provar Ana Cruz-Prados recept på lammracks. Hon lovar att det inte är så svårt som du tror.

Veckans matlåda: Mustig rödbetssoppa med vitlök och persilja

Veckans matlåda: Mustig rödbetssoppa med vitlök och persilja

Henrik Dahlin från Sveriges kockar levererar ett lättlagat recept på vegetarisk borsjtj – en rysk soppa gjord på rödbetor.

Är du dålig på att varva ner? Följ stresscoachens 5 steg!

Är du dålig på att varva ner? Följ stresscoachens 5 steg!

Enligt stresscoachen Maria Helander är vi tidsoptimister som alltid försöker hinna med för mycket när vi är lediga och egentligen ska prioritera vila.

Fler artiklar inom Hälsa