Driv en egen blom- och inredningsbutik

Under 2012 planerar Dimoda att öppna ett flertal nya butiker i Stockholm, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Uppsala, och Karlskrona. Till dessa butiker söker vi nu driftiga franchisetagare som älskar att sälja och som tror på sig själv.

Vi erbjuder en nyckelfärdig butik på bästa läge och en beprövad och framgångsrik affärsidé med stora möjligheter. Du får utbildning och hjälp med allt du behöver för att starta och driva ditt företag.

Är du serviceinriktad och beredd att satsa helhjärtat för att driva ett eget framgångsrikt företag? Har du ordnad ekonomi och en del eget kapital? Då är du välkommen att höra av dig snarast.

Anmäl ditt intresse via formuläret eller skicka e-post till johan.idestrom@franchisegroup.se eller ring 0733-58 46 01 för mer information.

Alla intresseanmälningar och alla uppgifter hanteras som konfidentiell information.

Karriärhjälpen

Här hittar du tips och artiklar som hjälper dig i yrkeslivet. Lär dig hur man skriver ett personligt brev, får sitt CV att sticka ut eller förhandlar lön.

Svenskarna pigga på att byta jobb <br />- Jacob började plugga till läkare vid 35

Svenskarna pigga på att byta jobb
- Jacob började plugga till läkare vid 35

Svenskarna byter gärna karriär. Det visar flera undersökningar, bland annat från Manpower. En av dem är Jacob Broms, som började plugga till läkare när han var 35 år gammal.

Erik Ringertz är Årets Chef - så gjorde han karriär

Erik Ringertz är Årets Chef - så gjorde han karriär

Spring snabbast och gör mest. Först då kan du bli en ledare. Det säger Erik Ringertz, CEO för IT-konsultbolaget Netlight. Nyligen utsågs han till Årets Chef 2014. 

Tio vanliga frågor på intervjun – och svaren

Tio vanliga frågor på intervjun – och svaren

Förbered dig på de här intervjufrågorna och öka chanserna. Experten Jan Kallberg: "Förvänta dig följdfrågor".

Så skriver du det personliga brevet

Så skriver du det personliga brevet

Dags att söka nytt jobb efter semestern? Se upp lite bara. Kliv inte i fällan som gör att ditt ansökningsbrev hamnar i papperskorgen. De flesta ansökningsbrev är formulerade ungefär som det...