André Norinder började som Mission Agent på Universal Avenue: – Det här jobbet innebär en frihet som är ovärderlig, säger han.
André Norinder började som Mission Agent på Universal Avenue: – Det här jobbet innebär en frihet som är ovärderlig, säger han.
Foto: Kristofer Hedlund

Så blev André toppsäljare på het startup

Vill du jobba när och var du vill, utveckla dina säljkunskaper och få möjlighet att avancera på en spännande startup? Då borde rollen som Mission Agent på Universal Avenue vara något för dig. 

DETTA ÄR EN ANNONS FRÅN UNIVERSAL AVENUE.

Det har inte ens gått ett år sedan 21-årige André Norinder började som Mission Agent på Universal Avenue – ändå har han hunnit göra över hundra marknadsundersökningar, blivit en av företagets toppsäljare och jobbat sig upp till en mer senior roll som Brand Specialist. Innan hade han ett jobb där han var låst både till kontoret och vissa tider men på Universal Avenue, där han hamnade efter att ha läst om företaget på Facebook, har han en helt annan frihet.

– Att jag kan jobba när och var jag vill är ovärderligt. De som jobbar här är drivna och jag har verkligen ett roligt jobb där jag hela tiden utvecklas som säljare och får prata med intressanta människor, säger han.

Universal Avenue har listas som en av Europas hetaste startups av tidningen Wired. Och sedan André Norinder började i fjol har de också startat telemarketingskolan Mission Agent Academy. Det är en kostnadsfri utbildning där du får lära dig mer om telefonförsäljning och får den perfekta inkörsporten till att jobba med Universal Avenue. En av dem som precis gått klart Mission Agent Academy är Philip Källholm, 19 år:

– Jag älskar att vara en del av start-up miljön i kombination med det flexibla arbetet. Dessutom gillar jag ersättningssystemet, som får mig att utmana mig själv och belönar mig rikligt om jag lyckas, säger han.

Perfekt att kombinera med studier

I rollen som Mission Agent gör du marknadsundersökningsuppdrag för företag.

– Det är mycket frihet under ansvar och ett perfekt jobb för den som gillar flexibilitet och vill utveckla sina säljkunskaper, säger André Norinder.

Han menar att det är ett jobb som kan passa universitetsstudenten som behöver ett extraknäck eller för någon som är ute på den där Asienresan och vill jobba under tiden.

Möjlighet att avancera – och tjäna mer pengar

Tack vare ett bra jobb har André Norinder alltså avancerat till Brand Specialist. Han påpekar att det finns goda utvecklingsmöjligheter på Universal Avenue:

– Om man visar att man är engagerad, vill utvecklas och tar ansvar finns det möjlighet att tjäna bra pengar.

Karriär

Här hittar du fler artiklar som berör ämnet Karriär

CFO:n Andreas Frislund, 26: ”Vi behöver särskilja ålder och erfarenhet”

CFO:n Andreas Frislund, 26: ”Vi behöver särskilja ålder och erfarenhet”

Företag måste bli bättre på att ge unga människor större ansvar. Och unga människor behöver bli bättre på att be om det.

Olof, 17, driver fyra företag och pluggar

Olof, 17, driver fyra företag och pluggar

Olof Gustafsson Ålder: 17 år. Familj: Pappa i Sverige, mamma och halvsyster i USA. Bor: Ekerö.

Julia, 24, omskolar sig och byter bransch – på tre månader

Julia, 24, omskolar sig och byter bransch – på tre månader

Julia Dang sadlar om från politisk sekreterare till programmerare genom en snabbkurs på 3 månader.

Sugen på att bli chef? 5 tecken på att du är bra chefsmaterial!

Sugen på att bli chef? 5 tecken på att du är bra chefsmaterial!

Att ha en chefsroll innebär ett stort ansvar som inte lockar alla. Sedan finns det vissa chefer som aldrig borde ha blivit chefer från första början.

Fler artiklar inom Karriär