Sveriges bästa arbetsgivare 2017 söker dig som jobbar inom skola, vård och omsorg

Jobbar du som lärare, sjuksköterska eller chef och vill jobba hos en prisbelönt och grym arbetsgivare ska du söka dig till Zest. För fjärde året i rad har de utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare av Universum.

DETTA ÄR EN ANNONS FRÅN ZEST. 


Du tillbringar en stor del ditt liv på jobbet, så se till att ha ett jobb som du trivs med och en arbetsgivare som ser dig och stöttar dig. Zest bemannar skola, vård och omsorg med kvalificerad, behörig och legitimerad personal och kan stoltsera med att för fjärde året i rad ha fått en topp-placering i employer branding-företaget Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare.

– Jag tror att den absolut största anledningen är att vi inte bara ger vår personal bättre villkor, utan att vi tar hand om dem i ett större och bredare perspektiv. Den som har ett utsatt jobb och tar hand om andra behöver någon som tar hand om sig, säger Outi Luiro, vd för Zest Bemanning.

I Universums undersökning har medarbetarna fått betygsätta sina nuvarande arbetsgivare utifrån bland annat nöjdhet, lojalitet, vilja att rekommendera sin arbetsgivare och intresse för att byta jobb. På årets ranking placerade sig Zest Bemanning på tredje plats på mellanstora listan.

Karriär

Här hittar du fler artiklar som berör ämnet Karriär

CFO:n Andreas Frislund, 26: ”Vi behöver särskilja ålder och erfarenhet”

CFO:n Andreas Frislund, 26: ”Vi behöver särskilja ålder och erfarenhet”

Företag måste bli bättre på att ge unga människor större ansvar. Och unga människor behöver bli bättre på att be om det.

Kontaktnätet avgör om du får jobb

Kontaktnätet avgör om du får jobb

Ungefär 70 procent av alla jobb tillsätts genom rekommendationer. Rätt socialt umgänge kan alltså vara avgörande för karriären.

Olof, 17, driver fyra företag och pluggar

Olof, 17, driver fyra företag och pluggar

Olof Gustafsson Ålder: 17 år. Familj: Pappa i Sverige, mamma och halvsyster i USA. Bor: Ekerö.

Experten: 5 beteenden som visar att du är en engagerad medarbetare

Experten: 5 beteenden som visar att du är en engagerad medarbetare

Om du vill visa chefen att du är värd den där löneförhöjningen ska du skippa smörandet, menar Clara Löfvenhamn.

Fler artiklar inom Karriär