Sveriges bästa arbetsgivare 2017 söker dig som jobbar inom skola, vård och omsorg

Jobbar du som lärare, sjuksköterska eller chef och vill jobba hos en prisbelönt och grym arbetsgivare ska du söka dig till Zest. För fjärde året i rad har de utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare av Universum.

DETTA ÄR EN ANNONS FRÅN ZEST. 


Du tillbringar en stor del ditt liv på jobbet, så se till att ha ett jobb som du trivs med och en arbetsgivare som ser dig och stöttar dig. Zest bemannar skola, vård och omsorg med kvalificerad, behörig och legitimerad personal och kan stoltsera med att för fjärde året i rad ha fått en topp-placering i employer branding-företaget Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare.

– Jag tror att den absolut största anledningen är att vi inte bara ger vår personal bättre villkor, utan att vi tar hand om dem i ett större och bredare perspektiv. Den som har ett utsatt jobb och tar hand om andra behöver någon som tar hand om sig, säger Outi Luiro, vd för Zest Bemanning.

I Universums undersökning har medarbetarna fått betygsätta sina nuvarande arbetsgivare utifrån bland annat nöjdhet, lojalitet, vilja att rekommendera sin arbetsgivare och intresse för att byta jobb. På årets ranking placerade sig Zest Bemanning på tredje plats på mellanstora listan.

Karriär

Här hittar du fler artiklar som berör ämnet Karriär

Erik gick från elitfotbollsspelare till toppsäljare

Erik gick från elitfotbollsspelare till toppsäljare

Det finns inte ett sätt att vara en duktig säljare – men det gäller att vara en bra lyssnare och att hitta sin egen styrka. Det menar Erik Berthagen som, i

Miljardären: Här är 4 hemligheter bakom min framgång

Miljardären: Här är 4 hemligheter bakom min framgång

Jeff Bezos är världens rikaste man. Han är vd för Amazon och ägare av The Washington Post. Här är hans tips.

Nej, så kan du inte få sparken

Nej, så kan du inte få sparken

Om du blir orättvist uppsagd och vill kräva jobbet tillbaka är det viktigaste att protestera direkt.

Så hanterar du störiga kolleger

Så hanterar du störiga kolleger

Han som alltid skäller, hon som alltid snackar skit, eller den som alltid blir martyr – de jobbiga människorna kan nog kännas igen på alla arbetsplatser.

Fler artiklar inom Karriär