– Vi stannar väldigt sällan upp och klappar oss själva på axel, säger Danne Beijner om han och kollegan Anders
– Vi stannar väldigt sällan upp och klappar oss själva på axel, säger Danne Beijner om han och kollegan Anders "Bleckan" Bleckhorns arbete med tatueringsstudion Salong betong.
Foto: Niklas Lindgren.

Salong betong-Danne: ”Jag lever i ett konstant misslyckande”

Daniel Beijner är av grundarna till den omtalade tatueringsstudion Salong betong. I Metrojobbs Misslyckandepodden berättar han om en resa som förändrade hans liv och varför han aldrig känner sig framgångsrik.

– Jag tror att i samma sekund som man blir nöjd så blir man lat och det är jag inte intresserad av. Jag är ständigt hungrig på att utvecklas, förnya, förbättra, göra större, göra bättre och lära mig mer, säger Daniel ”Danne” Beijner i Misslyckandepodden.

LÄS MER: Henrietta Fromholtz: ”Jag har förstått att allt är möjligt”

I det nya avsnittet, som släpps idag, berättar Danne om hur han och kollegan Anders "Bleckan" Bleckhorns startade tatueringsstudion Salong betong i Högdalen för att bli ”en del av samhället” och ta sitt ansvar som föräldrar. I dag, snart tio år senare, har affärsidén blivit ett framgångsrikt företag.

Under åren har de startat upp flera tatueringsstudios i Stockholm och Malmö, släppt egna sneakers och varit i Paraguay och jobbat med gatubarn. Trots det har Danne svårt att ta till sig av alla de mejl han får varje dag från människor som säger att han inspirerat dem till att förändra sina liv.
– Vi stannar väldigt sällan upp och klappar oss själva på axeln. Det är nog ganska dåligt för vi har ändå gjort riktigt feta grejer.

LÄS MER: Hugo Rosas: ”Nyckeln till framgång är att man är olika”

För honom är ett misslyckande när han sätter upp ett mål som han sedan inte når.
– Men jag sätter alltid orimliga mål, så jag har typ aldrig nått ett mål. Så i så fall lever jag i ett konstant misslyckande.

Lyssna på hela Dannes berättelse på Acast, iTunes eller här.

Nyheter

Här hittar du fler artiklar som berör ämnet Nyheter

Youtube-stjärnan Hampus Hedström: ”Jag är så glad för min dyslexi”

Youtube-stjärnan Hampus Hedström: ”Jag är så glad för min dyslexi”

Han var 14 när han startade sitt egna företag och nu är Youtube-stjärnan aktuell med en självbiografi.

Här är arbetsgivarna med bäst arbetsvillkor i Sverige

Här är arbetsgivarna med bäst arbetsvillkor i Sverige

Nyckeltalsinstitutet har granskat över 700 000 svenskars arbetsvillkor. Vinnarna är de företag som prioriterar jämställdhet och ett bra ledarskap.

4 nya IT-jobb du inte visste fanns – och så får du dem

4 nya IT-jobb du inte visste fanns – och så får du dem

IT-branschens snabba utverklinginnebär att det snabbt växer fram nya yrkesroller på arbetsmarknaden och bristen på rätt kompetens blir stor.

Experten: Det här händer i kroppen när du hoppar över lunchen

Experten: Det här händer i kroppen när du hoppar över lunchen

Enligt en ny undersökning från Fazer är det många som skippar lunchen på jobbet, men dietisten Maria Nygårds menar att vanan ger mer nackdelar än fördelar.

Fler artiklar inom Nyheter