Alexandra Wadström började på Key Solutions för fyra år sedan. I dag är hon projektledare med ansvar för 13 medarbetare.
Alexandra Wadström började på Key Solutions för fyra år sedan. I dag är hon projektledare med ansvar för 13 medarbetare.
Foto: Kristofer Hedlund

Jobbet där du utvecklas och har kul med dina kollegor

Om du vill jobba med sälj, har viljan att utmana dig själv och gillar schyssta kollegor så är antagligen Key Solutions ett ställe för dig. – Här spelar det ingen roll var du kommer ifrån eller vad du gjort innan – det som betyder något är vad du vill och hur hårt du är villig att jobba, säger Alexandra Wadström.

DETTA ÄR EN ANNONS FRÅN KEY SOLUTIONS.

Key Solutions hjälper andra företag med ökad försäljning och har sedan starten 2008 hjälpt hundratusentals kunder med val av leverantörer av tv, bredband, telefoni och andra konsumenttjänster.

Företaget har i flera år i rad blivit utsedd till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work Institute och om man frågar projektledaren Alexandra Wadström, 25, om varför just hon trivs så bra så svarar hon gemenskapen och möjligheten att utvecklas, både på ett jobbmässigt och personligt plan.

– När jag började var jag väldigt blyg och hade dåligt självförtroende men jag fick bra stöttning av min coach. Jag har utvecklats som säljare men också som person, säger hon.

Kollegorna lyfter varandra

På arbetsplatsen upplever hon att alla bryr sig om varandra och vill åt samma håll. De är bra på att lyfta varandra och har framför allt väldigt roligt ihop. Alexandra började som säljare på Key Solutions för fyra år sedan och har i dag jobbat upp sig till projektledare. Hon tycker att det är roligt att få se andra växa och utvecklas i jobbet och trivs med att få vara ute på fält och arbeta med mer personliga säljmöten. Hon ansvarar för ett projekt med 13 medarbetare och tillbringar de flesta veckor på resande fot.

– På tjänsteresor bor hela teamet tillsammans och vi inleder alltid dagen med en gemensam frukost. Mitt jobb är att hålla ihop gruppen, coacha våra medarbetare samt sköta den dagliga planeringen, berättar Alexandra.

Tre bra egenskaper för att jobba på Key Solutions

Hon menar att det finaste med att arbeta på Key Solutions är det inte spelar någon roll vad du heter, var du kommer ifrån eller vad du gjort innan.

– Det handlar om vad du vill och hur hårt du är villig att jobba. Här har alla samma förutsättningar, så allt handlar om hur du förvaltar möjligheten, säger hon.

Nämn tre egenskaper som är viktiga att ha om man ska jobba på Key Solutions?

– Du måste vara ambitiös. Det är hårt jobb men du får också lika mycket tillbaka. En positiv inställning är också något som krävs och som du kommer långt på. Du behöver våga tro på att det är möjligt att nå dina mål, våga utmana dig själv och ha viljan att utvecklas. Om du känner igen dig, tycker att det är roligt med försäljning och gillar att resa så tror jag att du kommer att passa in här!

Karriär

Här hittar du fler artiklar som berör ämnet Karriär

Annons
”Vi växer och är redo att leda egna byggprojekt”

”Vi växer och är redo att leda egna byggprojekt”

Det byggs som aldrig förr i Sverige och ett av företagen som skapar bostäder för framtiden är Irenell & CO.

Sökes: Vardagshjältar som vill hjälpa Stockholms medborgare

Sökes: Vardagshjältar som vill hjälpa Stockholms medborgare

Är du social, serviceinriktad och vill ha trevliga kollegor med hög kompetens? I så fall kan du vara rätt person för Kontaktcenter Stockholm som nu vill bli

Adela Dashian, 24, om karriären på Wall Street: ”Jag vill visa att tjejer också kan”

Adela Dashian, 24, om karriären på Wall Street: ”Jag vill visa att tjejer också kan”

Vissa tycker inte att unga kvinnor har något att göra på Wall street, något Adela Dashian inte kunde bry sig mindre om.

Nej, så kan du inte få sparken

Nej, så kan du inte få sparken

Om du blir orättvist uppsagd och vill kräva jobbet tillbaka är det viktigaste att protestera direkt.

Han är Sveriges värsta chef

Han är Sveriges värsta chef

Rädda medarbetare som inte vågar knacka på hans dörr. Erfarna utredare som gråtande flyr från mötesrum.

Experten: Så säljer du in din affärsidé till en investerare

Experten: Så säljer du in din affärsidé till en investerare

Har du en grym affärsidé men inga pengar? Genom hårt arbete och en perfekt pitch kan du hitta en investerare som vill gå in och stötta dig ekonomiskt.

Fler artiklar inom Karriär