Alexandra Wadström började på Key Solutions för fyra år sedan. I dag är hon projektledare med ansvar för 13 medarbetare.
Alexandra Wadström började på Key Solutions för fyra år sedan. I dag är hon projektledare med ansvar för 13 medarbetare.
Foto: Kristofer Hedlund

Jobbet där du utvecklas och har kul med dina kollegor

Om du vill jobba med sälj, har viljan att utmana dig själv och gillar schyssta kollegor så är antagligen Key Solutions ett ställe för dig. – Här spelar det ingen roll var du kommer ifrån eller vad du gjort innan – det som betyder något är vad du vill och hur hårt du är villig att jobba, säger Alexandra Wadström.

DETTA ÄR EN ANNONS FRÅN KEY SOLUTIONS.

Key Solutions hjälper andra företag med ökad försäljning och har sedan starten 2008 hjälpt hundratusentals kunder med val av leverantörer av tv, bredband, telefoni och andra konsumenttjänster.

Företaget har i flera år i rad blivit utsedd till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work Institute och om man frågar projektledaren Alexandra Wadström, 25, om varför just hon trivs så bra så svarar hon gemenskapen och möjligheten att utvecklas, både på ett jobbmässigt och personligt plan.

– När jag började var jag väldigt blyg och hade dåligt självförtroende men jag fick bra stöttning av min coach. Jag har utvecklats som säljare men också som person, säger hon.

Kollegorna lyfter varandra

På arbetsplatsen upplever hon att alla bryr sig om varandra och vill åt samma håll. De är bra på att lyfta varandra och har framför allt väldigt roligt ihop. Alexandra började som säljare på Key Solutions för fyra år sedan och har i dag jobbat upp sig till projektledare. Hon tycker att det är roligt att få se andra växa och utvecklas i jobbet och trivs med att få vara ute på fält och arbeta med mer personliga säljmöten. Hon ansvarar för ett projekt med 13 medarbetare och tillbringar de flesta veckor på resande fot.

– På tjänsteresor bor hela teamet tillsammans och vi inleder alltid dagen med en gemensam frukost. Mitt jobb är att hålla ihop gruppen, coacha våra medarbetare samt sköta den dagliga planeringen, berättar Alexandra.

Tre bra egenskaper för att jobba på Key Solutions

Hon menar att det finaste med att arbeta på Key Solutions är det inte spelar någon roll vad du heter, var du kommer ifrån eller vad du gjort innan.

– Det handlar om vad du vill och hur hårt du är villig att jobba. Här har alla samma förutsättningar, så allt handlar om hur du förvaltar möjligheten, säger hon.

Nämn tre egenskaper som är viktiga att ha om man ska jobba på Key Solutions?

– Du måste vara ambitiös. Det är hårt jobb men du får också lika mycket tillbaka. En positiv inställning är också något som krävs och som du kommer långt på. Du behöver våga tro på att det är möjligt att nå dina mål, våga utmana dig själv och ha viljan att utvecklas. Om du känner igen dig, tycker att det är roligt med försäljning och gillar att resa så tror jag att du kommer att passa in här!

Karriär

Här hittar du fler artiklar som berör ämnet Karriär

Sökes: Vardagshjältar som vill hjälpa Stockholms medborgare

Sökes: Vardagshjältar som vill hjälpa Stockholms medborgare

Är du social, serviceinriktad och vill ha trevliga kollegor med hög kompetens? I så fall kan du vara rätt person för Kontaktcenter Stockholm som nu vill bli

Nej, så kan du inte få sparken

Nej, så kan du inte få sparken

Om du blir orättvist uppsagd och vill kräva jobbet tillbaka är det viktigaste att protestera direkt.

Så vet du om det är dags att byta jobb

Så vet du om det är dags att byta jobb

Under sommaren är det många som funderar på livet och karriären. Har du en gnagande känsla av att det är dags att byta jobb?

10 tecken på att du fått nog på jobbet

10 tecken på att du fått nog på jobbet

Att lämna ett jobb du inte trivs med är inte lätt. Jobb-bloggen Work Buzz listar i alla fall tio varningsklockor som skvallrar om att det är dags att...

Fler artiklar inom Karriär