Sökes: Vardagshjältar som vill hjälpa Stockholms medborgare

Är du social, serviceinriktad och vill ha trevliga kollegor med hög kompetens? I så fall kan du vara rätt person för Kontaktcenter Stockholm som nu vill bli fler.

DETTA ÄR EN ANNONS FRÅN STOCKHOLMS STAD. 


Visste du att det finns en enhet inom Stockholms stad som kan svara på alla typer av frågor som medborgare har? Till Kontaktcenter Stockholm kan du vända dig om du har frågor som rör till exempel förskola, livsmedelskontroll, skola och serveringstillstånd. Nu växer Kontaktcenters enhet Äldre direkt och söker nya medarbetare.
Josephine Kirkesaether har jobbat på Äldre direkt i åtta år och hjälper till att ge vägledning och information om äldreomsorgen i Stockholms stad. Hon och hennes kollegor svarar på frågor om bland annat hemtjänst, anhörigstöd, boenden för äldre, färdtjänst och ledsagning.

– Anledningen till att jag jobbat här i åtta år är först och främst att vi har väldigt bra stämning på arbetet, vi har högt i tak och jag trivs väldigt bra med mina kollegor, säger Josephine Kirkesaether.

Passar dig som är samhällsintresserad

På enheten bredvid, Stöd och omsorg, sitter Oskar Örn som anställdes nyligen. Han arbetar som servicehandläggare och svarar på frågor om funktionsnedsättning, funktionsvariationer samt överförmyndarfrågor.

– Jag skulle rekommendera det här jobbet till alla som är samhällsintresserade, vill lära sig mer om staden och vill jobba med att underlätta och ge service åt människor, säger han.

Karriär

Här hittar du fler artiklar som berör ämnet Karriär

CFO:n Andreas Frislund, 26: ”Vi behöver särskilja ålder och erfarenhet”

CFO:n Andreas Frislund, 26: ”Vi behöver särskilja ålder och erfarenhet”

Företag måste bli bättre på att ge unga människor större ansvar. Och unga människor behöver bli bättre på att be om det.

Olof, 17, driver fyra företag och pluggar

Olof, 17, driver fyra företag och pluggar

Olof Gustafsson Ålder: 17 år. Familj: Pappa i Sverige, mamma och halvsyster i USA. Bor: Ekerö.

Julia, 24, omskolar sig och byter bransch – på tre månader

Julia, 24, omskolar sig och byter bransch – på tre månader

Julia Dang sadlar om från politisk sekreterare till programmerare genom en snabbkurs på 3 månader.

Sugen på att bli chef? 5 tecken på att du är bra chefsmaterial!

Sugen på att bli chef? 5 tecken på att du är bra chefsmaterial!

Att ha en chefsroll innebär ett stort ansvar som inte lockar alla. Sedan finns det vissa chefer som aldrig borde ha blivit chefer från första början.

Fler artiklar inom Karriär