Irenell & CO tar uppdrag över hela Sverige.
Irenell & CO tar uppdrag över hela Sverige.
Foto: Kristofer Hedlund

Hon vill hjälpa till att bygga upp Sverige

Byggföretaget Irenell & CO har sedan starten hösten 2016 byggt upp ett stabilt nätverk med flera stora aktörer som kunder. Och nu är de redo att fortsätta att växa över hela Sverige. 

DETTA ÄR EN ANNONS FRÅN IRENELL & CO. 

PEAB, Castella Entreprenad och Oscar Properties. Irenell & CO har arbetat med flera stora kunder trots att de är ett nystartat bolag. Deras goda rykte i branschen har gjort att de nu tar klivet från att bara vara underentreprenörer till att leda egna byggprojekt.

– Vi har musklerna att ta uppdrag inom totalentreprenad och vi har visat vad vi går för under 2017. Vår styrka är vår engagerade personal som är unga, hungriga och förstår vikten av att följa med i utvecklingen av byggbranschen, säger Nataliia Irenell, vd.

Involverad i unikt projekt

Irenell & CO erbjuder snickeriarbete både inom- och utomhus, men även betongarbete i form av armering, plattsättning samt dränering. De arbetar mot större byggföretag, men de erbjuder även sina tjänster till kommuner och landsting.

 – Just nu arbetar vi bland annat med träfasaden på Oscar Properties nyproduktion 79&Park som är beläget alldeles intill Nationalstadsparken och Gärdesfälten i Stockholm. Det är både ett unikt och roligt projekt som visar vilken bredd vi har i företaget, säger Nataliia Irenell.

Ska starta en byggskola

Sedan starten hösten 2016 har Irenell & CO växt med 37 anställda och inom den närmsta tiden planerar de att ta in 15 nya medarbetare. Målet är att vara 100 personer på i företaget innan året är slut.

– Vi har en passion för byggbranschen och en vilja att växa. Vi är även på gång med att starta en intern byggskola. Det är viktigt för oss att ge våra anställda en chans att utvecklas i sitt arbete. Vårt mål är att ständigt ligga i framkant och följa med i alla nya trender, säger Nataliia Irenell.

Arbetar över hela Sverige

Hon förklarar att deras flexibla och effektiva arbetssätt uppskattas av kunderna. Och att det är en anledning till deras positiva tillväxt.

– Vi levererar bra kvalitet på kort tid. Jag vill att våra kunder ska vara nöjda och därför är vi lyhörda inför deras önskemål. Vi finns redan i Göteborg och Stockholm – och nu är vi redo att ta uppdrag över hela Sverige, säger Nataliia Irenell.

Karriärhjälpen

Här hittar du tips och artiklar som hjälper dig i yrkeslivet. Lär dig hur man skriver ett personligt brev, får sitt CV att sticka ut eller förhandlar lön.

Rekryteraren: Här är de 5 vanligaste frågorna jag får i mitt yrke

Rekryteraren: Här är de 5 vanligaste frågorna jag får i mitt yrke

Funderingar om konkurrens i form av andra kandidater och frågor om företagets förmåner är något som Johanna Wadsten ofta får höra.

Glada medarbetare  lockar fler

Glada medarbetare lockar fler

När konkurrensen om talangerna hårdnar blir det viktigt för företag att vara tydliga med sitt varumärke. Nu satsar allt fler företag på employer branding.

Mejlmisstagen vi stör oss på

Mejlmisstagen vi stör oss på

Här är sju vanliga misstag som kan leda till missförstånd, eller reta gallfeber på kunder och kollegor.

Har du en förmåga att älta saker? Här är 6 tips som hjälper dig sluta

Har du en förmåga att älta saker? Här är 6 tips som hjälper dig sluta

Du gjorde ett litet misstag här om dagen och har fortfarande inte kunnat släppa det. Du oroar dig för om du kommer göra tillräckligt bra ifrån dig nästkomma