Här är utbildningarna som garanterar jobb efter bara 12 veckor

Är du sugen på en ny utmaning? På bara tre månader kan du utbilda dig till IT-konsult, redovisningsekonom eller projektledare inom bygg och industri. Och det bästa av allt? Efter utbildningen väntar en garanterad tillsvidareanställning. 

DETTA ÄR EN ANNONS FRÅN ACADEMY.

Funderar du på att sadla om, byta bana eller prova något helt nytt? Det kan kännas svårt och ibland lite skrämmande att byta karriär. För att göra steget till en ny karriär enklare har Academy tagit fram intensivutbildningar som på tolv veckor gör dig redo och eftertraktad på arbetsmarknaden.

Academy erbjuder utbildningar för alla över 18 år – oavsett bakgrund och tidigare erfarenhet. Men gemensamt för alla deltagare är att de genomgått Academys utmanande tester och är redo för ett karriärsskifte.

Stor brist på kompetens inom många branscher
I dag saknas det ungefär 30 000 personer med rätt IT-kompetens på arbetsmarknaden och behovet väntas stiga för varje år. För att kunna göra något åt den enorma bristen på kompetens inom IT bildades Academy 2015, ett systerbolag till Academic Work. Syftet med Academy är att förbereda och utbilda människor med rätt förmågor och en ambition för nya utmaningar och att avancera i karriären.

– Vi kombinerar Academic Works långa erfarenhet från rekrytering som säkerställer att vi väljer ut rätt personer till utbildningen, säger Emelie Bernhardsson, vd på Academy.

Sedan starten har Academy utvecklat sitt koncept för att täcka fler områden där det råder kompetensbrist. Några av de program som du just nu kan söka till är Finance, IT-management, Salesforce, JavaScript och projektledning inom bygg- och industribranschen.

Högt tempo och mycket teamarbete är en del av vardagen på Academy.

En intensiv väg till en ny karriär
Academy bygger på Accelerated Learning, där pedagogiken fokuserar på praktiskt lärande i högt tempo, ständigt teamarbete och outtröttlig feedbackdialog. Programmen utgår från konkreta uppgifter som är relevanta för yrkesrollen, vilket ger deltagarna rätt förutsättningar att byta karriär och bidra från dag ett som nyexaminerade.

Programmen är skräddarsydda och framtagna tillsammans med några av de bästa lärarna inom respektive kompetensområde och i nära samarbete med framtida arbetsgivare.

– Vi är så säkra på att utbildningen funkar. Därför erbjuder vi alla som tar examen en tillsvidareanställning ute hos någon av Academic Works kundföretag, säger Emelie Bernhardsson.

 Läs mer om Academys program och ansök här!

Karriärhjälpen

Här hittar du tips och artiklar som hjälper dig i yrkeslivet. Lär dig hur man skriver ett personligt brev, får sitt CV att sticka ut eller förhandlar lön.

Rekryteraren: Här är de 5 vanligaste frågorna jag får i mitt yrke

Rekryteraren: Här är de 5 vanligaste frågorna jag får i mitt yrke

Funderingar om konkurrens i form av andra kandidater och frågor om företagets förmåner är något som Johanna Wadsten ofta får höra.

Glada medarbetare  lockar fler

Glada medarbetare lockar fler

När konkurrensen om talangerna hårdnar blir det viktigt för företag att vara tydliga med sitt varumärke. Nu satsar allt fler företag på employer branding.

Mejlmisstagen vi stör oss på

Mejlmisstagen vi stör oss på

Här är sju vanliga misstag som kan leda till missförstånd, eller reta gallfeber på kunder och kollegor.

Har du en förmåga att älta saker? Här är 6 tips som hjälper dig sluta

Har du en förmåga att älta saker? Här är 6 tips som hjälper dig sluta

Du gjorde ett litet misstag här om dagen och har fortfarande inte kunnat släppa det. Du oroar dig för om du kommer göra tillräckligt bra ifrån dig nästkomma