Foto: Julia Sjöberg

Jobbet för dig som vill utvecklas som elektriker

Är du elektriker och söker en utvecklande arbetsplats med härliga kollegor? Vill du jobba med modern branschteknik och varje dag bidra till förbättringar för kund och samhälle? Veolia kan erbjuda just detta. Läs Billy Arvidssons berättelse om hur det är att jobba som elektriker på Veolia, en växande koncern som verkar för optimering av samhälleliga resurser.  

DETTA ÄR EN ANNONS FRÅN VEOLIA

– Vi jobbar med ny och modern branschteknik och försöker alltid ta tillvara på kundens och samhällets resurser. Vi utvecklar och föreslår förbättringar för att på bästa sätt kunna återvinna och återanvända energin. Där andra ser problem ser vi möjligheter, säger Billy Arvidsson, elektriker på Veolia.

Som elektriker är arbetsuppgifterna väldigt varierande, alltifrån serviceuppdrag och felavhjälpande underhåll till olika typer av projekt och ta fram förbättringsförslag till kunden för långsiktiga lösningar med rätt teknik i fokus. Han gillar jobbets dagliga utmaningar och att det inom företaget finns stora utvecklingsmöjligheter.

– Vi har frihet under ansvar att till exempel själva planera våra arbetsdagar. Varje dag erbjuds nya utmaningar och utvecklingsområden. Här är ingen dag den andra lik.

”Fokus ligger alltid på att leverera kvalité till kunden”, säger Billy Arvidsson.

Seriositet, kvalitet och säkerhet i fokus
Billy Arvidsson började jobba på Veolia i maj 2018, och under hans tid på Veolia har han lagt märke till några saker som präglar arbetsplatsen.

– Något jag märkt av är seriositeten och kvalitén på Veolia. Fokus ligger alltid på att leverera kvalité till kunden. En annan sak är säkerheten. Vi jobbar väldigt mycket på att göra vårt jobb säkrare och jag är själv skyddsombud.

”Ångrar det inte en sekund”
Det han uppskattar mest med sitt jobb är gemenskapen på jobbet.

– Jag är en väldigt social person och gillar att ha roligt med mina kollegor. Även under ensamarbete får jag möjligheten att träffa dem på daglig basis. Jag trivs jättebra och ångrar inte en sekund att jag började på Veolia, säger Billy Arvidsson.

Just nu finns det lediga tjänster för elektriker – ansök här!

Karriärhjälpen

Här hittar du tips och artiklar som hjälper dig i yrkeslivet. Lär dig hur man skriver ett personligt brev, får sitt CV att sticka ut eller förhandlar lön.

Rekryteraren: Här är de 5 vanligaste frågorna jag får i mitt yrke

Rekryteraren: Här är de 5 vanligaste frågorna jag får i mitt yrke

Funderingar om konkurrens i form av andra kandidater och frågor om företagets förmåner är något som Johanna Wadsten ofta får höra.

Glada medarbetare  lockar fler

Glada medarbetare lockar fler

När konkurrensen om talangerna hårdnar blir det viktigt för företag att vara tydliga med sitt varumärke. Nu satsar allt fler företag på employer branding.

Mejlmisstagen vi stör oss på

Mejlmisstagen vi stör oss på

Här är sju vanliga misstag som kan leda till missförstånd, eller reta gallfeber på kunder och kollegor.

Har du en förmåga att älta saker? Här är 6 tips som hjälper dig sluta

Har du en förmåga att älta saker? Här är 6 tips som hjälper dig sluta

Du gjorde ett litet misstag här om dagen och har fortfarande inte kunnat släppa det. Du oroar dig för om du kommer göra tillräckligt bra ifrån dig nästkomma