Foto: iStock

Hitta drömjobbet på Sveriges största jobbmässa inom vård och omsorg

Är du på jakt efter det rätta jobbet? Tycker du det är svårt att navigera för att hitta rätt bland marknadens alla jobbannonser? Då är Medrekmässan genvägen till din framtida karriär.

DETTA ÄR EN ANNONS FRÅN ONREC.

Under ett och samma tak får du nu möjlighet att aktivt nätverka med rekryterare, arbetsgivare, personalchefer och andra yrkesverksamma inom vård- och omsorgssektorn. Knyt kontakter genom personliga möten med stora som små arbetsgivare från hela Sverige och sätt scenen för dina framtida karriärmöjligheter – oavsett om du är student eller vill ta nästa steg i ditt yrkesliv. Medrekmässan är öppen för alla som är intresserade av jobb, eller redan jobbar, inom vård- och omsorgssektorn.

Den stora efterfrågan på sjuksköterskor i hela landet avspeglar sig också på mässan där majoriteten av utställarna erbjuder arbetsmöjligheter till grundutbildade såväl som specialistutbildade sjuksköterskor. Detta är ett perfekt tillfälle att på ett resultatrikt sätt sondera det stora utbudet av marknadens alla erbjudanden under en och samma dag.

Den 5 mars 2019 arrangeras den 14:e upplagan av Medrekmässan på Clarion Hotel Sign i Stockholm, med fri entré för alla besökare. Medrekmässan är en av de största rekryteringsmässorna för arbetsgivare inom vård och omsorg.

­– Vi har anordnat den här mässan och har varit aktivt involverade inom området under väldigt många år. Vi vågar påstå att vi är något av experter i branschen och har förstått vikten men framförallt tillvägagångssättet hur man skapar en optimal mötesplats för arbetsgivare och arbetssökande. Medrekmässan är ett ypperligt tillfälle för båda sidor att mötas, och inte alltför sällan skaka hand om nya jobb på plats, vilket indikerar att forumet faktiskt fungerar, säger Georg Tsaros, vd för NetJobs Group AB som anordnar Medrekmässan.

Intresset för mässan växer varje år och trycket är stort både bland arbetssökanden och arbetsgivare. Tidigare utställare vittnar om en hög kompetensen bland sökanden och att de både fått in intressanta cv:n att jobba vidare med som att de rekryterat nya medarbetare på plats.­

– ­Medrekmässan i Stockholm i mars är den bästa mässan jag varit på hittills under mina fyra år i branschen – vi fick med oss flera A4:or med bra läkar- och sjuksköterskor kandidater, säger en av förra årets utställare.

Säkra dina framtida karriärmöjligheter och föranmäla dig redan idag till nästa upplaga av Medrekmässan den 5 mars 2019 på Clarion Hotel Sign via: www.medrekmassan.se

Karriärhjälpen

Här hittar du tips och artiklar som hjälper dig i yrkeslivet. Lär dig hur man skriver ett personligt brev, får sitt CV att sticka ut eller förhandlar lön.

Annons
Så blir du automationsingenjör på bara tolv veckor

Så blir du automationsingenjör på bara tolv veckor

Med Academys unika utbildning kan du snabbt ta dig in i teknikens värld – med en tillsvidareanställning som väntar efter examen.

Denise Rudberg: Så skriver du en bok i sommar

Denise Rudberg: Så skriver du en bok i sommar

Går det att skriva en skönlitterär bok på en fyra veckor lång semester? Nja, enligt författaren Denise Rudberg så tar det längre tid än så.

7 enkla tips för ett perfekt personligt brev

7 enkla tips för ett perfekt personligt brev

Hur ska ett personligt brev se ut? Metrojobb bad karriärexperten Charlotte Hågård, som bland annat skrivit Stick Ut, Ansökningsboken och CV-boken, om...

4 exempel: Så ska du inleda ett personligt brev

4 exempel: Så ska du inleda ett personligt brev

Att komma på en bra inledning till sitt personliga brev är svårt. Metrojobb listar 4 alternativ som garanterat fångar läsarens uppmärksamhet.

Tio vanliga frågor på intervjun – och svaren

Tio vanliga frågor på intervjun – och svaren

Förbered dig på de här intervjufrågorna och öka chanserna. Experten Jan Kallberg: "Förvänta dig följdfrågor".

10 vanliga frågor på intervjun - och de bästa svaren!

10 vanliga frågor på intervjun - och de bästa svaren!

Innan du går på en jobbintervju bör du förbereda dig på hur du ska svara på intervjufrågorna.