Foto: iStock

De attraktivaste jobben för dig inom skolbranschen hittar du här

Letar du efter nästa steg i karriären? Tycker du att det är svårt att hitta rätt i djungeln av alla lediga tjänster? Då är lösningen Skoljobbsmässan. Under ett och samma tak får du möjlighet att träffa arbetsgivare från hela Sverige som letar nya kollegor och erbjuder nya spännande karriärmöjligheter.

DETTA ÄR EN ANNONS FRÅN ONREC.

Efterfrågan på erfaren skolpersonal, vikarier och nyexaminerade studenter är ständigt stor. Trots det kan det vara svårt att träffa rätt i mängden av utannonserade tjänster. En effektiv språngbräda till det perfekta jobbet är via Skoljobbsmässan, Sveriges största jobbmässa inom utbildningssektorn.

Här möter du arbetsgivare och kan på ett enkelt sätt jämföra deras skillnader samtidigt som du får en bättre bild av vad de kan göra för just dig och utifrån dina erfarenheter. Oavsett om du är specialpedagog eller nyutexaminerad lärarstudent så är Skoljobbsmässan till för alla som är intresserade av att jobba inom utbildningssektorn.

Besök mässan för att knyta nya kontakter med rekryterare, utställare och kollegor genom personliga möten. Eller sätt scenen för dina framtida karriärutsikter genom att bygga eller utvidga ditt nätverk.

– I en bransch som kännetecknas av bristande arbetsresurser lämnas få satsningar till slumpen. Vi lägger vikt på det som är viktigast, mötet mellan arbetsgivare och arbetstagare. Över åren har vi skapat något av en ledande jobbmässa inom utbildningssektorn samtidigt som vi lärt oss mycket och optimerat vårt arbete. Vi tror att det finns en perfekt match mellan arbetsgivare och arbetstagare. Med Skoljobbsmässan möjliggör vi denna matchning, säger Georg Tsaros, vd för NetJobs Group AB som arrangerar Skoljobbsmässan.

Skoljobbsmässan går nu in på sitt femte år och arrangemanget har genom åren vuxit till en succé. Såväl utställare som besökare ger mässan genomgående högt betyg. För branschfolk som lärare, pedagoger, skolsköterskor, rektorer, vikarier samt studie och yrkesvägledare har Skoljobbsmässan också blivit en viktig mötesplats.

– Den mötesplats som Skoljobbsmässan erbjuder arbetssökande och arbetsgivare
inom skolvärlden är mycket lyckosam. Vi fick även möjlighet att träffa nuvarande, och förhoppningsvis nya partners i form av kommuner och friskolor som vill ta emot noga utvalda akademiker till skolor med utmaningar och behov av modiga lärare. Vi återkommer med glädje nästa år, säger en av förra årets utställare.

Skoljobbsmässan slår upp sina portar den 27 mars 2019 på Clarion Hotel Sign i Stockholm med fri entré för alla besökare. Men du kan redan nu säkra dina framtida karriärmöjligheter genom att föranmäla dig till Skoljobbsmässan på: http://skoljobbsmassan.se/

Karriärhjälpen

Här hittar du tips och artiklar som hjälper dig i yrkeslivet. Lär dig hur man skriver ett personligt brev, får sitt CV att sticka ut eller förhandlar lön.

Annons
Studenten Anas hittade det perfekta jobbet bredvid studierna

Studenten Anas hittade det perfekta jobbet bredvid studierna

Beijer Byggs Studentpool söker fler studenter som vill bygga på arbetslivserfarenhet och samtidigt dryga ut studentkassan.

Alexander Pärleros: ”Jag har mycket prestationsångest”

Alexander Pärleros: ”Jag har mycket prestationsångest”

Att nå framgång behöver inte handla om att göra karriär. Det menar entreprenören Alexander Pärleros, som i mars ger sig ut på sin första föreläsningsturné.

7 enkla tips för ett perfekt personligt brev

7 enkla tips för ett perfekt personligt brev

Hur ska ett personligt brev se ut? Metrojobb bad karriärexperten Charlotte Hågård, som bland annat skrivit Stick Ut, Ansökningsboken och CV-boken, om...

4 exempel: Så ska du inleda ett personligt brev

4 exempel: Så ska du inleda ett personligt brev

Att komma på en bra inledning till sitt personliga brev är svårt. Metrojobb listar 4 alternativ som garanterat fångar läsarens uppmärksamhet.

Tio vanliga frågor på intervjun – och svaren

Tio vanliga frågor på intervjun – och svaren

Förbered dig på de här intervjufrågorna och öka chanserna. Experten Jan Kallberg: "Förvänta dig följdfrågor".

10 vanliga frågor på intervjun - och de bästa svaren!

10 vanliga frågor på intervjun - och de bästa svaren!

Innan du går på en jobbintervju bör du förbereda dig på hur du ska svara på intervjufrågorna.