Foto: Betsson

Jobbet för dig som vill göra karriär på solsäkra Malta

Vill du jobba i en kreativ och internationell miljö? Är du ambitiös och vill lära dig mer? Då är Betsson arbetsplatsen för dig – just nu söker de fler talanger till sina kontor.

Med över 1 900 anställda, 7 kontor och över 50 olika nationaliteter växer Betsson i en snabb bransch. Är du intresserad av kundservice, teknik, marknadsföring, juridik, ekonomi eller HR? På Betsson finns möjligheterna för dig som vill lära dig mer inom just ditt område – oavsett utbildningsbakgrund.

Fyra år i rad har Betsson blivit utsedda till den bästa kundserviceavdelningen och jobbar alltid för att komma närmre sina kunder och förstå hur de tänker. Ett jobb här öppnar upp många möjligheter för dig som vill få in en fot i den växande spelindustrin.

I början av din anställning kommer du få en utbildningsvecka för att lära känna företaget och deras produkter – detta ger dig en språngbräda in branschen. Betsson erbjuder också många spännande förmåner och satsar mycket på att du som anställd ska trivas och anordnar kontinuerligt teamaktiviteter för att du ska lära känna dina kollegor bättre och ha kul på jobbet.

Betssons huvudkontor är baserat på Malta som har över 300 soldagar per år och erbjuder både härliga stränder, aktivt nattliv och ett rikt historiskt arv. På Malta jobbar du också mitt i navet för iGaming-industrin.

 Att flytta utomlands ska vara härligt och bjuda på många nya möjligheter, men det kan också innebära en del utmaningar. Betsson hjälper dig varje steg på vägen för att göra flytten så smidig som möjligt. De bokar flyg och flygtransfer och du får även möjligheten att stanna i deras företagslägenhet i flera veckor så att du i lugn och ro kan hitta ditt drömboende. De erbjuder även ett flyttbidrag som täcker kostnader för extra bagage och frakt av lådor.

 Är du redo för en ny utmaning? Kom och träffa Betsson den 21–22 februari på Bazaren i Stockholm Waterfront.

Karriärhjälpen

Här hittar du tips och artiklar som hjälper dig i yrkeslivet. Lär dig hur man skriver ett personligt brev, får sitt CV att sticka ut eller förhandlar lön.

Annons
Så blir du automationsingenjör på bara tolv veckor

Så blir du automationsingenjör på bara tolv veckor

Med Academys unika utbildning kan du snabbt ta dig in i teknikens värld – med en tillsvidareanställning som väntar efter examen.

Så många svenskar upplever stress på jobbet – varje dag

Så många svenskar upplever stress på jobbet – varje dag

Över hälften av svenskarna känner stress på jobbet varje vecka och del av dem är stressade varje dag, enligt en ny undersökning från Randstad.

7 enkla tips för ett perfekt personligt brev

7 enkla tips för ett perfekt personligt brev

Hur ska ett personligt brev se ut? Metrojobb bad karriärexperten Charlotte Hågård, som bland annat skrivit Stick Ut, Ansökningsboken och CV-boken, om...

4 exempel: Så ska du inleda ett personligt brev

4 exempel: Så ska du inleda ett personligt brev

Att komma på en bra inledning till sitt personliga brev är svårt. Metrojobb listar 4 alternativ som garanterat fångar läsarens uppmärksamhet.

Tio vanliga frågor på intervjun – och svaren

Tio vanliga frågor på intervjun – och svaren

Förbered dig på de här intervjufrågorna och öka chanserna. Experten Jan Kallberg: "Förvänta dig följdfrågor".

10 vanliga frågor på intervjun - och de bästa svaren!

10 vanliga frågor på intervjun - och de bästa svaren!

Innan du går på en jobbintervju bör du förbereda dig på hur du ska svara på intervjufrågorna.