Martina Zetterkvist hittade sitt drömjobb tack vare wappare.se
Martina Zetterkvist hittade sitt drömjobb tack vare wappare.se

Så blev Martina headhuntad till drömjobbet som vd

Att skriva cv, sålla bland jobbannonser och gå på intervjuer är tidskrävande, men nu behöver det inte vara lika svårt. Martina Zetterkvist blev headhuntad till drömjobbet via den nya tjänsten wappare.se.

DETTA ÄR EN ANNONS FRÅN WORK AND PASSION.

Det är en konst att bli headhuntad, men den som sitter inne på knepen får också ofta sitt drömjobb. Men hur gör man då?

Work and Passion är förmedlingstjänsten som vill göra det enklare för personer att hitta sina drömjobb. Genom att registrera sig på plattformen wappare.se blir man tillgänglig för tusentals arbetsgivare som letar efter rätt person – självklart helt gratis.

Martina Zetterkvist är en av alla som redan registrerat sig som wappare. För henne gick det väldigt fort och hon hittade drömjobbet på just Work and Passion där hon i höstas klev in som vd.

– Nu senast jobbade jag som byråchef på en PR-byrå och egentligen sökte jag mig inte vidare, men när jag fick den här möjligheten kunde jag inte tacka nej, säger Martina Zetterkvist, vd på Work and Passion.

Bli wappare och låt drömjobbet komma till dig – registrera dig här. 

När du registrerar dig som wappare får du fylla i dina kompetenser, dina drivkrafter och vad du vill jobba med. Du kan också göra ett personlighetstest som är helt gratis. Det digitala cv:et som du skapar gör det lättare för företag att upptäcka dig – utan att du själv behöver lägga ner någon tid på att söka.

– Som wappare har du ett digitalt cv och ju mer tid du lägger på din profil desto större är chansen att rätt företag hittar dig.

I centrala lokaler i Stockholm sitter Work and Passion som brinner för en effektivare rekrytering.

En annan fördel med att vara wappare är att man får betalt varje gång ett företag vill komma i kontakt med dig, när du går på intervju, men också när du tackar ja till ett jobberbjudande. Du tjänar alltså pengar under hela rekryteringsprocessen. 

Nu är det snart ett år sedan Martina registrerade sig som wappare och hon ångrar inte sitt beslut.

– Förut var det traditionellt cv som gällde, men i takt med att arbetslivet blivit mer rörligt behövs en tjänst som wappare.se som öppnar upp för nya möjligheter. Det känns fantastiskt att få hjälpa andra att hitta sina drömjobb. Har man en dröm så har man inget att förlora på att bli wappare, säger Martina Zetterkvist.

Bli wappare i dag – registrera dig här. 

Karriärhjälpen

Här hittar du tips och artiklar som hjälper dig i yrkeslivet. Lär dig hur man skriver ett personligt brev, får sitt CV att sticka ut eller förhandlar lön.

Rekryteraren: Här är de 5 vanligaste frågorna jag får i mitt yrke

Rekryteraren: Här är de 5 vanligaste frågorna jag får i mitt yrke

Funderingar om konkurrens i form av andra kandidater och frågor om företagets förmåner är något som Johanna Wadsten ofta får höra.

Glada medarbetare  lockar fler

Glada medarbetare lockar fler

När konkurrensen om talangerna hårdnar blir det viktigt för företag att vara tydliga med sitt varumärke. Nu satsar allt fler företag på employer branding.

Mejlmisstagen vi stör oss på

Mejlmisstagen vi stör oss på

Här är sju vanliga misstag som kan leda till missförstånd, eller reta gallfeber på kunder och kollegor.

Har du en förmåga att älta saker? Här är 6 tips som hjälper dig sluta

Har du en förmåga att älta saker? Här är 6 tips som hjälper dig sluta

Du gjorde ett litet misstag här om dagen och har fortfarande inte kunnat släppa det. Du oroar dig för om du kommer göra tillräckligt bra ifrån dig nästkomma