Välkommen till TNG!

På TNG ser vi bortom det uppenbara. Att se potentialen i alla människor och jobba aktivt med fördomsfri rekrytering och bemanning. Det är något vi verkligen tror på och har fokuserat på sedan starten av företaget. Det gör att vi hittar rätt kompetens och nya talanger. Varje dag. Och det gör vi inom samtliga av våra områden –

Vi jobbar också inom många olika yrkeskategorier - TNG, TNG Tech och TNG IT Digital. Vill du jobba med kundservice, som ekonom, administratör, ekonomiassistent, marknadsförare eller rekryterare hittar du jobb via TNG. Våra specialister på TNG IT Digital rekryterar gärna och ofta inom IT-support, drift, programmering och digital utveckling. Våra rekryterare på TNG Tech har ofta många intressanta lediga ingenjörsjobb, logistikjobb och inköpsjobb för dig som är tekniker eller ingenjör.

Vi är det bemannings- och rekryteringsföretag där du söker jobb fördomsfritt, och får en objektiv bedömning av din ansökan. Rent konkret innebär det att vi har vänt på rekryteringen och lämnar magkänsla och subjektiv bedömning utanför vår fördomsfria kompetensbaserade rekryteringsprocess. Vi låter alla våra kandidater genomföra skräddarsydda arbetspsykologiska tester innan vi läser deras CV. Det gör att vi ser bortom din CV-historik, ålder, bakgrund, namn och kön. Det som är viktigast för oss är din kompetens och potentialen att prestera hos din framtida arbetsgivare.

När du söker lediga jobb via oss på TNG kan du rekryteras åt en av våra kunder eller bli bemanningskonsult. Det innebär att du blir anställd av oss men arbetar ute hos våra uppdragsgivare som finns inom alla branscher. Vi har kunder i hela Sverige men flest lediga jobb erbjuder vi i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Linköping, Piteå, Luleå och Halmstad.

Besök oss gärna på tng.se

Se alla våra lediga tjänster

Karriärhjälpen

Här hittar du tips och artiklar som hjälper dig i yrkeslivet. Lär dig hur man skriver ett personligt brev, får sitt CV att sticka ut eller förhandlar lön.

Rekryteraren: Här är de 5 vanligaste frågorna jag får i mitt yrke

Rekryteraren: Här är de 5 vanligaste frågorna jag får i mitt yrke

Funderingar om konkurrens i form av andra kandidater och frågor om företagets förmåner är något som Johanna Wadsten ofta får höra.

7 enkla tips för ett perfekt personligt brev

7 enkla tips för ett perfekt personligt brev

Hur ska ett personligt brev se ut? Metrojobb bad karriärexperten Charlotte Hågård, som bland annat skrivit Stick Ut, Ansökningsboken och CV-boken, om...

4 exempel: Så ska du inleda ett personligt brev

4 exempel: Så ska du inleda ett personligt brev

Att komma på en bra inledning till sitt personliga brev är svårt. Metrojobb listar 4 alternativ som garanterat fångar läsarens uppmärksamhet.

Expertens 10 tips: Så skriver du ett riktigt säljande cv

Expertens 10 tips: Så skriver du ett riktigt säljande cv

Syftet med ditt CV är att du ska få komma på intervju och berätta mer om dig själv. Så skriv säljande - men ärligt. Så gör du.