På Lundagrossisten får du ett intressant och omväxlande jobb med kunden i fokus!

Lundagrossisten är ett familjeföretag och en av Sveriges ledande VVS-grossister med 16.000 lagerlagda artiklar, 165 anställda och en årlig omsättning på över 1 miljard kronor. Vi har sedan starten i Lund 1977 vuxit organiskt och finns idag på 16 platser i landet - från Malmö i söder till Gävle i norr - med en koncentration av åtta enheter i Stockholmsområdet och två i Uppsala. Våra kunder är uteslutande professionella och yrkesskickliga rörinstallatörer med ett stort kontinuerligt VVS-behov.

Våra kunder är rörinstallatörer och VVS-butiker som du dagligen hjälper vid kunddisk eller via telefon. Du kommer att ha ett varierande arbete, där du arbetar med alla delar i driften och får ett helhetsperspektiv över företaget och dess verksamhet. Vi rekryterar initialt till en typ av tjänst – Innesäljare/Lagerarbetare. Därifrån har du goda utvecklingsmöjligheter eftersom Lundagrossistens policy är att internrekrytera till samtliga befattningar inom företaget såsom inköp, marknad, IT, utesälj och platschefsansvar.

 Högt tempo, ansvar och engagemang!

Som medarbetare på Lundagrossisten krävs det att du har ett strukturerat arbetssätt och tycker om att jobba i ett högt tempo och med många kontakter samt att du tar ansvar och egna initiativ. Egenskaper som är relevanta är engagemang, flexibilitet, prestigelöshet samt en god känsla för service och försäljning.

VVS-kunskaper är initialt inte ett krav, men du ska däremot vara motiverad att erhålla dessa kunskaper på arbetsplatsen via interna utbildningar samt praktiskt arbete. Vi är kända i branschen för vår trevliga, kompetenta och serviceinriktade personal! Under första halvåret genomgår alla nyanställda vår grundutbildning med två veckors lärarledd undervisning på heltid. Därefter bygger du upp din kompetens genom praktiskt arbete samt kompletterande utbildningar beroende på arbetsuppgifter och i samarbete med våra leverantörer.

Karriärhjälpen

Här hittar du tips och artiklar som hjälper dig i yrkeslivet. Lär dig hur man skriver ett personligt brev, får sitt CV att sticka ut eller förhandlar lön.

Rekryteraren: Här är de 5 vanligaste frågorna jag får i mitt yrke

Rekryteraren: Här är de 5 vanligaste frågorna jag får i mitt yrke

Funderingar om konkurrens i form av andra kandidater och frågor om företagets förmåner är något som Johanna Wadsten ofta får höra.

Här är 5 framgångstips – sammanfattat från 200 karriärböcker

Här är 5 framgångstips – sammanfattat från 200 karriärböcker

Niklas Alm har han sammanfattat några av de vanligast förekommande tipsen i böckerna som enligt många experter är nyckeln till framgång.

Egenskaperna som rankas högst när du söker jobb

Är du ansvarstagande, positiv och flexibel? Då är du en arbetsgivares dröm. Fackförbundet TCO har med hjälp av Statistiska Centralbyrån tagit reda på...

Så mejlar du rätt när du söker jobb

Så mejlar du rätt när du söker jobb

Med enkla knep går dina mejl från slafsiga till proffsiga. Här är Metrojobbs e-tikettskola. EXPERTENS TIPS