Veckans matlåda: Enkel gnocchi med vitlöksfräst svamp och spenat
Ana Cruz-Prado från Sveriges kockar levererar veckans matlåda – gnocchi som är både billigt och enkelt att laga.
Ana Cruz-Prado har arbetat inom restaurangbranschen i 6 år och värdesätter det kreativa tänkandet när det kommer till matlagning.
– Jag tycker det är extremt viktigt med vacker mat. Med ett vackert upplägg kan du nästan servera vad som helst. Halva nöjet är för ögat, andra halvan för tunga, säger Ana Cruz-Prado.
Veckans matlåda bjuder på ett gnocchi-recept, något som är både enkelt att laga och bra för plånboken.
– Denna veckan lagar jag upp ett recept på gnocchi, vilket är till störst del gjort på potatis. Vilket i sin tur innebär stor tillgänglighet och väldigt billigt.
⇒LÄS MER: Veckans matlåda: Fiskfärsbiffar med potatis- och broccolisallad och skaldjurssås