Foto: Betsson

Jobbet för dig som vill göra karriär på solsäkra Malta

Vill du jobba i en kreativ och internationell miljö? Är du ambitiös och vill lära dig mer? Då är Betsson arbetsplatsen för dig – just nu söker de fler talanger till sina kontor.

Med över 1 900 anställda, 7 kontor och över 50 olika nationaliteter växer Betsson i en snabb bransch. Är du intresserad av kundservice, teknik, marknadsföring, juridik, ekonomi eller HR? På Betsson finns möjligheterna för dig som vill lära dig mer inom just ditt område – oavsett utbildningsbakgrund.

Fyra år i rad har Betsson blivit utsedda till den bästa kundserviceavdelningen och jobbar alltid för att komma närmre sina kunder och förstå hur de tänker. Ett jobb här öppnar upp många möjligheter för dig som vill få in en fot i den växande spelindustrin.

I början av din anställning kommer du få en utbildningsvecka för att lära känna företaget och deras produkter – detta ger dig en språngbräda in branschen. Betsson erbjuder också många spännande förmåner och satsar mycket på att du som anställd ska trivas och anordnar kontinuerligt teamaktiviteter för att du ska lära känna dina kollegor bättre och ha kul på jobbet.

Betssons huvudkontor är baserat på Malta som har över 300 soldagar per år och erbjuder både härliga stränder, aktivt nattliv och ett rikt historiskt arv. På Malta jobbar du också mitt i navet för iGaming-industrin.

 Att flytta utomlands ska vara härligt och bjuda på många nya möjligheter, men det kan också innebära en del utmaningar. Betsson hjälper dig varje steg på vägen för att göra flytten så smidig som möjligt. De bokar flyg och flygtransfer och du får även möjligheten att stanna i deras företagslägenhet i flera veckor så att du i lugn och ro kan hitta ditt drömboende. De erbjuder även ett flyttbidrag som täcker kostnader för extra bagage och frakt av lådor.

 Är du redo för en ny utmaning? Kom och träffa Betsson den 21–22 februari på Bazaren i Stockholm Waterfront.

Karriärhjälpen

Här hittar du tips och artiklar som hjälper dig i yrkeslivet. Lär dig hur man skriver ett personligt brev, får sitt CV att sticka ut eller förhandlar lön.

Rekryteraren: Här är de 5 vanligaste frågorna jag får i mitt yrke

Rekryteraren: Här är de 5 vanligaste frågorna jag får i mitt yrke

Funderingar om konkurrens i form av andra kandidater och frågor om företagets förmåner är något som Johanna Wadsten ofta får höra.

Glada medarbetare  lockar fler

Glada medarbetare lockar fler

När konkurrensen om talangerna hårdnar blir det viktigt för företag att vara tydliga med sitt varumärke. Nu satsar allt fler företag på employer branding.

Mejlmisstagen vi stör oss på

Mejlmisstagen vi stör oss på

Här är sju vanliga misstag som kan leda till missförstånd, eller reta gallfeber på kunder och kollegor.

Har du en förmåga att älta saker? Här är 6 tips som hjälper dig sluta

Har du en förmåga att älta saker? Här är 6 tips som hjälper dig sluta

Du gjorde ett litet misstag här om dagen och har fortfarande inte kunnat släppa det. Du oroar dig för om du kommer göra tillräckligt bra ifrån dig nästkomma